5 eenvoudige technieken voor Interieurreiniging

Het leer voelt hiermee ook niet vet aan en kan zijn niet glimmend of glad maar zoals de hem hem nieuw uit de showroom hebt opgehaald. Auto interieur reinigen met lederen stoelen kan zijn bij het hetgeen duurder dan stoffen bekleding.

Na een volledige behandeling glimt het interieur alweer als ander buiten dat het vet aanvoelt. Aangezien we werken siliconenvrij. Allicht is ook de bekleding incluis vloermatten goed gestofzuigd, we verrichten het zeer grondig en bij hoge druk zodat daar nauwelijks oud vuil diep weg blijft hangen.

Omdat wij qua omvang ons overzichtelijk festival zijn en ons platte organisatiestructuur hanteren kunnen we snel inspelen op een wensen betreffende onze klandizie.

Neutrale interieurreiniger wegens de reiniging betreffende alle waterbestendige oppervlakken, harde vloeren, en ruimten die naast de dagelijkse hygiene ook een frisse lucht mogen benutten.

Neutrale superfrisse reiniger op basis betreffende citronellaolie vanwege al die waterbestendige oppverlakken, harde vloeren, en ruimten welke behalve een dagelijkse hygiene verder een frisse geur kunnen gebruiken. Maskeert de geur betreffende rook en huisdieren.

Zodra de wagen vrij kan zijn aangaande stof, zand en los vuil, pak jouw een Glasex en een stuk keukenrol teneinde dit dashboard en alle verschillende kunststof segmenten in je wagen ordelijk te maken. In regio betreffende keukenrol kun je verder microvezel reinigingsdoeken of zelfgemaakte poetsdoeken gebruiken.

Wij werken betreffende 'FOCWA' gecertificeerd personeel -dus echt opgeleid- en voldoen ook niet slechts aan de voorwaarden over vakmanschap en deskundigheid, maar beschikken ook verder over beste hardware. Openingstijden

Regelrecht raadgeving Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen. We mogen u dan ook allemaal vertellen over het assortiment, prijzen, levertijden en een opties teneinde monsters op te vragen.

Door een grote hitte zijn chemische toevoegingen en reinigingsmiddelen veelal overbodig. Dit levert veel besparing op doch u dan ook werkt zeker volgens de HACCP norm!

We verwijderen bij verdere vlekjes over ramen, tafels en zitbanken, vegen en moppen vloeren, legen ettelijke duizenden prullenbakken en reinigen de personeelsruimten aangaande de conducteur en machinist.

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak click here maken? Neem dan aanraking betreffende het op. We verder helpen u dan ook gaarne!

Wij reinigen de interieur met stoom en shamponeer toestel. Hierbij produceren we toepassing betreffende een machine welke enerzijds vocht aanbrengt op de bekleding, gevolgd via dit meteen te verminderen door ons sterke stofzuiger waarbij vocht en vuil gelijk wordt verminderd.

Interieurreiniger betreffende bacterie- culturen welke wegens stankafbraak wensen. Een aangename parfumering zorgt een langdurige frisse geur. Het product wordt onwerkzaam in combinatie met chloor.

Een vuil auto-interieur geeft onrust. Verpest de rijplezier. Doch zelf schoonmaken betreffende in? Dat kost u te heel wat tijd. En heeft niet dit uitkomst dat u zo met genoegen wilt: ons interieur ingeval ander.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *